A közlekedők véleményét kéri az új kerékpársávokról a BKK

  A Fővárosi Önkormányzat néhány fontos útvonalon ideiglenes kerékpársávokat alakított ki, hogy segítse a fővárosiak munkába járását és a biztonságos közlekedést a koronavírus-járvány idején.

  Kerékpársáv BudapestenForrás: Budapesti Közlekedési Központ

  A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapest Közút szakemberei készítették a terveket, a kivitelezés már megvalósult a Bartók Béla úton, a Tétényi úton, az Üllői úton és a Nagykörút egy szakaszán, melyet továbbiak követnek majd a jövőben.

  A BKK és a Budapest Közút folyamatosan figyelemmel kíséri az ideiglenes kerékpársávok használatát és dönt a szükséges korrekciók elvégzéséről. Ebben kérik a közlekedők segítségét. 

  A BBK oldalán található kérdéssor a Bartók Béla útnak a Tétényi út és Lágymányosi utca közötti, valamint a Tétényi útnak az Etele út és Bartók Béla út közötti szakaszának az átalakításáról szól, ezzel kapcsolatban oszthatják meg a véleményüket az említett oldalon.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!