Közeledik az év legnívósabb tokaji kóstolója

Az évenként megrendezett Winelovers Tokaji Március idén március 14-én 14 órakor nyitja meg kapuit a Corinthia Budapest konferencia termeiben. A tokaji bor rajongói ezen az eseményen, egyetlen jegy áráért közel 60 borászat 150 borát kóstolhatják korlátlanul. Március 13-ig ráadásul 2.000 forint kedvezménnyel vásárolhatók meg a belépők.

tokaj,borForrás: FotóBP

A borvidéken engedélyezett mind a hat fajta (furmint, hárslevelű, sárgamuskotály, kövérszőlő, kabar, zéta) képviseltetni majd magát, fajtaborként vagy házasításban. Kiemelt szerepet kap a furmint, ami az utóbbi időkben végérvényesen betört a nemzetközi piacokra, és elismerést szerzett az egész hazai ágazatnak – olvasható a Tokaji Március esemény honlapján, ahol a kiállítók és kóstolóprogramok teljes sorát is megtalálják. 

Egy ilyen rendezvényen az abszolút csúcsot, vagyis a tokaji aszút exkluzív környezetben mutatják be. A vendégek külön aszúteremben térítés ellenében választhatnak a kínálatból és nyugodt körülmények között, helyet foglalva, akár percekig ízlelgethetik személyes kedvenceiket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek