A hétvégén rendezik meg a nagysikerű Utazás Kiállítást Székesfehérváron

Idén 8. alkalommal rendezik meg a nagysikerű Utazás Kiállítást a fehérvári Hiemer-házban. A szezon nyitórendezvényét  február 8. szombat és 9. vasárnap 10 órától 17 óráig látogathatják az utazni, kikapcsolódni vágyók. A korábbi évekhez hasonlóan a résztvevő kiállítók 2020-ban is érdekes turista célpontokkal, utazási és kirándulási ötletekkel, alkalmi akciókkal és izgalmas programokkal várják a látogatókat. A kiállítók részéről kedvezményeket is kaphatnak a rendezvényre kilátogatók, a kiállítás megtekintése pedig ingyenes – írja a Programturizmus.

A Hiemer-ház SzékesfehérváronForrás: Globetrotter19/Wikipedia

Az eseményen a fehérvári kiállítók mellett az ország több pontjáról is érkeznek turisztikai szervezetek, városok, szálláshelyek, akik kifejezetten erre az alkalomra készített, szezon előtti, exkluzív ajánlatokkal készülnek.

Idén bemutatkozik többek között Sümeg, Szeged, Zalaegerszeg, Balatonfenyves, Zamárdi, Szolnok és természetesen Székesfehérvár városa és a helyi utazási irodák is. A rendezvényen turisztikai látványosságok és szálláshelyek szolgáltatói is képviseltetik magukat. Jelen lesz a Katonai Emlékpark (Pákozd), Károlyi Kastély (Fehérvárcsurgó), Lamberg Kastély (Mór), Szent István Király Múzeum (Székesfehérvár), Aal Vendégház (Hévíz) és a Club Karos Spa**** is.

A látogatóknak a #kikapcs – Mobil OFF, Élmény ON mozgalom képviselői a digitális életmódváltás fontosságát mutatják be, digit kvízzel és a közkedvelt ország-város-fiú-lány játékkal várják az érdeklődőket. A helyszínen nyereményjátékkal is készülnek a szervezők. Megéri időben érkezni, hiszen az első 100 résztvevő garantált könyvcsomagot kap mindkét napon, a készlet erejéig szuvenírt, illetve a játékosok között különleges meglepetések találnak majd gazdára. A kiállításra a belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak. A szervezők az időpont és a programváltozás jogát fenntartják.

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek