Barokk és rokokó kulisszák között andaloghatnak a párok ebben a kastélyban

Hangulatos Bálint-napi programra akadtunk a fertődi Esterházy-kastély honlapján, ahol tematikus tárlatvezetésre és pezsgős kastélylátogatásra invitálják az érdeklődőket. Véleményünk szerint a programok jók lehetnek azoknak, akik még csak most ismerkednek egymással, de azoknak a pároknak is, akik egy maradandó élménnyel mélyítenék el a kapcsolatukat.

Sala TerranaForrás: www.eszterhaza.hu / Sajtó

Minkét eseményt 2020. február 14-re tervezik a szervezők. Az Esterházyak és a szerelem című tematikus tárlatvezetések 10:00, 12:00, 14:00 és 15:00 órakor indulnak a kastély látványos barokk-rokokó termeibe, ahol ez alkalommal ajándék fotózással is várják a párokat. Hogy az elkészült képek minél előbb eljussanak tulajdonosaikhoz, a fotózáshoz regisztráció szükséges névvel és e-mail címmel a kastély honlapján keresztül.

A pezsgős kastélylátogatás fotózással és pezsgős koccintással kezdődik, majd vezetett kastélylátogatással folytatódik a kastély főépületének termeiben és dísztereiben. A séták körülbelül 30-40 percesek és 4 díszteret, a hercegnéi előszobát, a lakk kabinetet és kápolnát mutatják be. A romantikus tárlatvezetések 16:00, 16:30 és 17:00 órakor indulnak, és előzetes regisztrációhoz kötöttek. Az exkluzív tárlatvezetések díja 10.000 Ft/pár.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek