Büszkék lehetünk: ezért ajánlja a CNN Budapestet

  Nemrégiben írtunk róla, hogyan növekszik rohamosan Budapest népszerűsége a téli hónapokban, a CNN Travel pedig szintén kiemeli a magyar főváros érdekességeit. A magazin cikke szerint a főváros népszerűségének oka többek között abban keresendő, hogy az építészeti műremekek klasszikus karácsonyi filmekre emlékeztető díszletet kölcsönöznek az utcáknak.

  A Budai Vár is a felsorolt látnivalók között szerepelForrás: Robert Balog/Pixabay

  A portál a "Duna gyöngye" jelzővel illeti Budapestet, és hozzáteszi, hogy a karácsonyi vásárok és a szabadtéri korcsolyapályák is hozzájárulnak, hogy tökéletes téli csodaországban érezzék magukat a látogatók.

  A cikk emellett a helyi gyógyfürdők és termálfürdők adta lehetőségekről sem feledkezhetik meg, megemlíti a Vörösmarty téri és a Bazilika előtti karácsonyi vásárt, a Városligeti Műjégpályát és még számtalan látnivalót és szórakozási lehetőséget felsorol. Az Operaház, a fényvillamosok, a dunai sétahajózás, a kivilágított Andrássy út, a romkocsmák, a Budai Vár és a Várkert Bazár sem maradtak ki a listából.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!