27 fokos nyári meleggel indul a hét, és később sem hűl sokat az idő

  Szokatlanul meleg napokon vagyunk túl, és egyelőre tovább melegszik az idő. Októberben soha nem volt még ennyire meleg Magyarországon, mutatjuk, hogy miként alakul a hét időjárása.

  Kellemesen meleg idő lesz a hétenForrás: lppicture/Pixabay

  Hétfőn, azaz ma kifejezetten meleg idő lesz, 22 és 27 fok között alakul a hőmérséklet, az eső kizárt. Ehhez melegfronti hatás is várható pluszban. Kedden icipcit ősziesebb lesz az idő, mivel reggelre főleg az északi és a dunántúli tájakon köd képződik, azonban ez délelőtt fel is száll és 25 fok körüli melegre lehet számítani - a tartósabban rétegfelhős tájakon viszont hűvösebb lesz.

  Szerdán, a nemzeti ünnepen eső nem lesz, délután 24 fokos hőmérséklet várható. Reggel sokfelé lesz párás a levegő, ködfoltokkal, napközben a felhős és a napos tájak váltakoznak majd.

  A hét második felében, azaz csütörtöktől vasárnapig folytatódik a száraz időjárás sok napsütéssel, és megkezdődik egy nagyon enyhe lehűlés is, írja a köpönyeg.hu.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!