Egy épületben két hotel is nyílt a Várnegyed szomszédságában

Teljesen megújult a Várnegyed szomszédságában fekvő Mercure Budapest Buda szálloda, amelynek épületében két új hotelmárka, a Mercure és az ibis kapott helyet. A vendégeket összesen 400 szoba, 800 négyzetméteres alapterületű konferenciatermek, valamint étterem és bár várja - olvasható a szerkesztőségünkbe érkezett közleményben.

A szobák enteriőr tervezőit Budapest jellegzetes épületei és színes, élénk utcái inspiráltákForrás: Sylwia Muratów-Boduch / Mercure Budapest Buda

A Mercure Budapest Buda hotel épülete Lengyelország vezető szállodacsoportja, az Accor márkáit a régióban képviselő Orbis tulajdonában van. Az épületbe költözött Mercure Budapest Castle Hill és ibis Budapest Castle Hill hotel augusztustól várják első vendégeiket. A szállodaépület néhány percnyi sétára terül el a helyi történelmi nevezetességektől, a Budai vártól és a Lánchídtól, de szép parkokért és a Dunapart közelségéért is csupán három metróállomásra kell eltávolodni a városközponttól – emeli ki a közlemény.

Forrás: Sylwia Muratów-Boduch / Mercure Budapest Buda

Az ibis Budapest Castle Hill 150 szobát, a Mercure Budapest Castle Hill pedig további 250 szobát kínál az utazóknak. A szálloda étterme hagyományos és kortárs magyar és nemzetközi ételeket tartalmazó étlapot készített. A közlemény szerint a város történelmi hangulatát megidéző bárt széles koktélválasztékkal és világhírű magyar borokkal is felszerelték.

Forrás: Sylwia Muratów-Boduch / Mercure Budapest Buda

A két hotel nemcsak a pár napra Budapestre érkező turistákat, de az üzleti látogatókat is megcélozza: számukra hét modern, teljesen berendezett konferenciaterem érhető el, amelyek közül három rengeteg napfényt és festői kilátást kínál a történelmi negyedre – fogalmaznak a közleményben. 

Forrás: Sylwia Muratów-Boduch / Mercure Budapest Buda

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek