Ingyenes cirkuszi műsorral várják a látogatókat Debrecenben

  Különleges produkciókkal, nyílt nappal, állatsimogatással várja a Magyar Nemzeti Cirkusz a közönséget szombaton Debrecenben, a cirkusz világnapja alkalmából, ráadásul minderre ingyen lesz lehetőség.

  Izgalmas előadást is láthat a közönségForrás: Facebook / Magyar Nemzeti Cirkusz Hivatalos Oldala - Hungarian National Circus / Készítette: Patrik Veres

  Tizedik alkalommal rendezik meg világszerte az ünnepet, amelynek alkalmából a 25 éves jubileumát ünneplő Magyar Nemzeti Cirkusz Debrecenben ingyenes nyílt cirkusznappal várja a közönséget szombaton.

  A nyílt nap keretein belül szombaton 11 órától a gyerekek és felnőttek kipróbálhatják a különböző cirkuszi eszközöket, betekinthetnek a próbákba és a Nemzeti Cirkusz állatparkjával is megismerkedhetnek.
  Extrém légi produkciót is láthat a közönség: Simet László ezen a napon újra bemutatja a 2012-es londoni olimpia záróünnepélyének légi attrakcióját, egy 50 méter hosszú drótkötélen felmotorozik a cirkusz sátrának tetejéig.

  Simet László 50 méter hosszú drótkötélen felmotorozik a cirkusz sátrának tetejéigForrás: Facebook / Magyar Nemzeti Cirkusz Hivatalos Oldala - Hungarian National Circus / Készítette: Mernyó Ferenc

  Ezt követően délután két különleges előadás lesz, a jubileumi gálaműsorban kiváló magyar artistaművészek mellett az elmúlt 25 év legsikeresebb produkcióiból láthat válogatást a közönség. A porondon fellépnek elefántok, zsiráfok, tevék, a lengőtrapézon akrobaták mutatják be a tripla szaltót, a motoros attrakcióban pedig 20 métert repülő motorosok is szerepelnek.

  A gálán hosszú évek után újra trombitát ragad a Nemzeti Cirkusz alapítója, a Kossuth-díjjal is kitüntetett Richter József, akit a cirkusz zenekara fog majd kísérni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!