Őrületes kaszkadőrshow-val készül az alsóörsi motorosbuli

Erdős Csabáról, mint a Stunt Riding koronázatlan királyáról ír az a közlemény, amit az alsóörsi Harley-Davidson Open Road Fest nevű motorosbuli szervezői adtak ki hétfőn. Erdős lesz ugyanis az egyik csodafellépője a fesztiválnak. Ő persze nem zenélni fog, hanem motorozni. Hogy képet alkossunk motorozási szokásairól, íme egy idézet:

Hétköznap a filmekben esek-kelek, felgyújtanak, lelőnek, robbantanak, hétvégén meg arra ügyelek, nehogy elessek a motoros show-kon!  

Erdős Csaba 23 éve koptatja a kormányt, 1200 kaszkadőrshow-n van túl, most pedig június 6-9. között Alsóörsre jön. Bemutat egykerekezést, hátrafelé motorozást és a védjegyévé vált többszemélyes mutatványait is. A fesztivál 20. szülinapjára új attrakciót is előad majd.

Erdős Csaba egyik mutatványa.Forrás: Open Road Fest

A kaszkadőrt több emlék is köti az Open Road Festhez, amin nem először vesz részt. Két éve például egy felhőszakadás közben/után is rengetegen voltak rá kíváncsiak, magas ívből tettek a nézők a zord időjárásra. Erdős Csabáról azt írják, 16 évesen kezdte a motoros kaszkadőrködést. Ő így emlékszik vissza a boldog békeidőkre:

Autókat ugrattunk át, elestünk, egykerekeztünk és itt mutattam be először a hátrafelé motorozást is. Ekkor még nem létezett Stunt Riding sportág. Nem sokkal később filmekben kezdtem dolgozni, mint autós, motoros, gyalogos kaszkadőr. Ez a mai napig a fő foglalkozásom!  

Alsóörsön más látványos programok is lesznek: triálos bicajosok (Gravity Academy), a Freestyle Motocross (FMX) hazai nagyágyúi, Veres Zoltán műrepülő pilóta bemutatója, Custom Bike Show, a régi relikviákat megmutató Harley-Davidson Múzeum és az új motorjaikat bemutató H-D Expo. Harley tesztvezetésre is lehetőség lesz, vezetett túrákat is tartanak és persze megtartják a kötelező elemet: a hatalmas motoros felvonulást.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek