A '80-as évek rokkerei jönnek Alsóörsre zúzni

Idén június 5-9. között rendezik a balatoni Alsóörsön a 20. szülinapját ünneplő Harley-Davidson Open Road Festet – közölték a szervezők hétfőn. Hozzátették, rock ikonokkal fogják megünnepelni az évfordulót: eljön az 1980-as évek fontos zenekara, a Europe, illetve csatlakozik hozzájuk Glenn Hughes, a Deep Purple egykori énekese is.

Glenn Hughes.Forrás: © Eric Duvet/Eric Duvet

A közlemény emlékeztet rá, a europe-os kemény mag, Joey Tempest és John Norum már 40 éve zenél együtt, nekik köszönhető a The Final Countdown című rockhimnusz is. A Europe egyébként nem először lép fel az Open Roadon, már 2015-ben is mutattatták a motorosokat és rajongókat.

Hughes fellépése azért is fontos, mert a Europe tagjait a Deep Purple zenéje is inspirálta anno, most pedig ugyanott fognak zenélni. Az 1968 óta zenélő rokker idén világ körüli turnét tart, ennek során jön Magyarországra. Ahogy a szervezők írják:

Nem stúdióverziókkal készül, sokkal inkább a 70-es évek közepét, az akkori Purple életérzést és hamisítatlan rock'n'roll zúzást ígér.  

A fesztiválra az early bird jegyek már csak pár napig érhetőek el, itt lehet megvenni őket. A programért és egyéb infókért pedig a fesztivál honlapját érdemes felkeresni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek