A vagány családok nyaralóhajót bérelnek

  Az Utazás Kiállításon február 21. és 24. között lehet megnézni a Nicols Estivale Octo típusú nyaralóhajót. A gyártó idén még további kilencet szállít le, jövőre pedig érkezik a folytatás.

   A nyaralás egy új formájával itthon is megismerkedhetnek hamarosan a családok. A nyaralóhajó persze nemcsak a rokonságnak jó, hanem kisebb 8-10 fős baráti társaságok is kibérelhetnek egy ilyen vízi járgányt, írja a Turizmus Online.

  Nicols Estivale Octo típusú nyaralóhajóForrás: www.nicols-boatsales.co.uk

  Mivel egy ilyen hajó egyszerre szállás és jármű, ezért azon sem kell gondolkodni, hogy este hol hajtsuk álomra a fejünket, egy hajón aludni pedig már önmagában sem mindennapi élmény.

  Az idén leszállított hajók után 2020 májusáig további húsz érkezik majd Magyarországra, pontosabban a Tisza-tó, Felső-Tisza vidékére, ahol bárkinek bérbe lehet venni őket. Ez fontos kitétel, ugyanis hajóvezetői engedély nem szükséges, szakképzett kormányost sem kell magunkkal vinnünk; a bérbeadás feltétele viszont, hogy betanítják a hajó kezelésére azokat, akik nyaralni fognak rajta.

  A hajók használata egyszerű és biztonságos, és kora tavasztól késő őszig is lehet majd ringatózni a habokon.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!