Új hotellánc jelenik meg Budapesten

  A fővárosi Boráros térre vadiúj hotel érkezik hamarosan, mivel a Turizmus Online cikke szerint a WING eladta a 7700 négyzetméteres Angyal Irodaházat. Azt pedig a francia B&B Hotels economy hotellánc vette meg. Ez lesz a lánc első hazai egysége, amit a WING alakít majd ki.

  Az egykori Angyal Irodaház a Boráros téren.Forrás: Google Street View

  A cikk szerint az épület elhelyezkedése keltette fel a B&B figyelmét. Közel a belváros, a Ráday utca, jó a tömegközlekedés és fontos utak haladnak el erre. Fabrice Collet, a B&B Hotels vezetője így lelkendezett:

  A B&B Hotels örömmel jelenti be magyarországi piacra lepését. A most aláírt adás-vételi szerződés az első lépés ahhoz, hogy 2020-ban megnyithassuk 214 szobás szállodánkat Budapest központi részén.  

  A B&B-t 1990-ben alapították, mára 470 hotelt üzemeltet Európában, ezzel a kontinens harmadik legnagyobb economy hotellánca. A régióban hat egységük van Lengyelországban, egy pedig Csehországban. Tervben van szállodák nyitása Szlovákiában, Horvátországban, Bulgáriában is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!