A pesterzsébeti Duna-parton nyílik az új VakVarjú étterem

  A múlt században fénykorukat élő csónakházak visszanyerik régi bájukat és amellett, hogy a vízisport szerelmesei újra birtokba vehetik ezeket az épületeket, megnyílik Dél-Pest és az agglomeráció új étterme és rendezvényközpontja. A család új tagja a VakVarjú CsónakHáz nevet kapta - írja cikkében a Turizmus.com.

  VakVarjú CsónakházForrás: VakVarjú Csónakház Facebook

  A sorban harmadik csónakház épületét két részre osztották: a Duna felőli oldalon a VakVarjú legújabb tagja, a Vízisport utca felőli oldalon pedig a rendezvényterem, a Dunai CsónakHáz kapott helyet. A két létesítmény egymástól függetlenül üzemel majd. Az étterem közvetlenül a Duna-parton helyezkedik el, amelynek a legnépszerűbb pontja a nyári estéken valószínűleg a terasz lesz. 

  VakVarjú Csónakház látványterveForrás: VakVarjú Csónakház Facebook

  Ugyanakkor a kiskorúak a külön számukra kialakított játszósaroknak örülhetnek majd, hétvégenként pedig egy pótnagyi várja majd őket. Mindemellett az esti hangulat megteremtésére élő zongorajátékot, az asztalokra pedig lávakövön sütött különlegességeket és a magyar borrégiók legjobb tételeit ígérik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!