Rendhagyó pop-up piknik készül a Nemzeti Galéria elzárt tereiben

Rendhagyó pop-up piknik készül a Nemzeti Galéria elzárt tereiben

Úgy tűnik, a Magyar Nemzeti Galéria (MNG) is kedvet kapott a new york-i természettudományi múzeumtól egy felnőtt pizsamapartyhoz, mert Zöld/Benn címmel hirdet pop-up pikniket szombat éjszakára – írja az MTI.

 

Fotó: Magyar Nemzeti Galéria / Facebook

A pop-up piknik közönsége birtokba veheti a várkupola alatti teret, és olyan teraszok is megnyílnak előtte, melyek a szokásos nyitva tartás során nem látogathatók. A piknik résztvevői olyan terekben jógázhatnak, falatozhatnak és kávézhatnak, ahol korábban még senki sem tette ezt.

Az MNG tájékoztatása szerint a rendhagyó program múzeumi jógával indul, a kizárólag piknikezni vágyók ezt követően, este tíz órakor csatlakozhatnak: érkezhetnek saját elemózsiával, hozhatnak társasjátékot, plédet, heverészhetnek az éteri nyugalmat sugárzó kupola alatt vagy szemlélődhetnek kávéval a kézben, a magaslati levegőn a harmadik emeleti panorámateraszokról.

 

Milyen lehet a kilátás a harmadik emeleti kupolából? Most megtudhatjaFotó: Andrási Zsolt / Flickr.com

Az üres kézzel érkezők a helyszínen is beszerezhetik az MNG piknik pakkját, és kávét is kóstolhatnak, illetve specialty kávé workshopon is részt vehetnek.

Az MNG munkatársai rendhagyó tárlatvezetésekkel várják a programra érkezőket.

A múzeumi piknik részletes programja az MNG honlapján érhető el, és ha tippelnünk kellene, a korlátozott számban kapható jegyek hamar fogynak majd.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek