Gyönyörű légifelvételek Budapest éjjeli fényeiről

  Gyönyörű légifelvételek Budapest éjjeli fényeiről

  Ez a videó terjed néhány napja az interneten, pedig még tavaly tavasszal készítette a Photo from above nevű magyar videós csapat. Tavaly decemberben egyébként ezzel mutatkozott be Magyarország a szentpétervári karácsonyi vásár nagyszínpadán, de most valamiért megint előkerült a Facebookon is. Amit tulajdonképpen megértünk, mert aki megnézi a filmet, egyből igazolva látja, hogy miért kerül Budapest menetrendszerűen minden évben a világ legszebb városait sorakoztató listákra.

  A Budapest, a fények városa című kisfilmben a főváros néhány nevezetességét veszik sorra madártávlatból, ahol az éjszakai fények és díszkivilágításoknak köszönhetően egészen más arcát mutatja a város. Csak néhányat, ugyanis a filmet saját büdzséből készítették, és ahogy írják, egyelőre csak ennyire futotta. A felvételeket ugyanis azzal a távirányítós multikopter technológiával készítették, amelynek előnye, hogy az eszköz szűk területen is képes felszállni, épületek között közlekedni és álló helyzetben lebegni, hátránya pedig nyilván az ára. A képsor a zenével összehangolva ugyanakkor így is kellően lenyűgöző.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!