Ingyenes lesz az Uber a hétvégén Budapesten

Ingyenes lesz az Uber a hétvégén Budapesten

Ezen a hétvégén ingyen utazást biztosít az Uber minden új és meglévő felhasználójának.

Az ingyenút-akcióban való részvételhez a következő instrukciókat ajánlják az Uber munkatársai:

Amennyiben még nem felhasználó, töltse le az Uber alkalmazást az App Store-ból, a Play Áruházból, vagy a get.uber.com webhelyen keresztül.
Minden felhasználó maximum 10 db ingyenes utazást vehet igénybe 2015. március 20. péntek reggel 8.00 és március 22. vasárnap éjfél között (max. 3 000 Ft / utazás díjig, túllépés esetén a különbözetet levonják a regisztrált kártyáról).
Mind az indulási pont, mind pedig az úticél Budapest közigazgatási határán belül kell, hogy legyen.
Minden felhasználó további ingyenes utazást is elérhet, amennyiben személyes promóciós kódját megosztja barátaival, családtagjaival.

 Az utasok az autó érkezése előtt láthatják az autós fotóját, nevét, rendszámát. Az utas egy GPS-alapú térképen élőben nemcsak az érkező autót, hanem saját útvonalát is nyomon követheti, amelyet családtagjaival és barátaival is megoszthat.

Az uberX költséghatékony alternatíva a budapesti közlekedésben már meglévő utazási lehetőségek mellé. Lehetővé teszi, hogy a városlakók együtt és olcsóbban utazzanak, miközben javítanak a mindennapi közlekedés során használt autók kihasználtságán.

Az Uber 2014. november 12-i budapesti megjelenése óta több ezer felhasználó töltötte le az alkalmazást, és így sikeresnek mondható, de nem mindehol ennyire rózsás a helyzet. Párizsban például éppen kisebb problémája támadt a cégnek a hatóságokkal.

További információk az Uber weboldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek