Hosszú hétvége harmincezer forint alatt

Balatonszemesen fejenként húszezer forintért szállhatunk meg wellness szállodában két éjszakára, Sopronban ugyanennyiért három éjszakát tölthetünk el, ha lemondunk a vacsoráról. Pécsett fejenként huszonötezerért két éjszaka szállást, félpanziós ellátást, városnéző kártyát és termálfürdő belépőt is adnak. A legjobb csomagajánlatok augusztus huszadikára.

Már most ideges lesz, ha az augusztus huszadikai fővárosi tumultusra gondol tűzijátékostul, légiparádéstul? Idén szívesen kimaradna belőle? Meneküljön el egy szimpatikus vidéki szállodába! Az alábbiakban öt kedvencünket mutatjuk be, ahol fejenként harmincezer forint alatti összegért eltölthetünk pár napot augusztus huszadika környékén. Ha Önnek nem ezek a kedvencei, ide kattintva az összes csomagajánlatot áttekintheti.

Szindbád Wellness Hotel, Balatonszemes

A balatonszemesi Szindbád Wellness Hotel augusztus 20. és 22. között kínálja csomagját fejenként 21 850 forintért két éjszakára. Az árban bőséges büféreggeli és büfévacsora, a wellness részleg és a wifi korlátlan használata is benne van. Az árnyas fák között megbújó szállodához két külső medence tartozik, de négy beltéri medencét, két jakuzzit és szaunákat is találunk itt. A szobák modernek, egyszerűen, funkcionálisan berendezettek. Balatonszemesen egyébként a strandolás előtt vagy után érdemes egy kicsit körül is nézni: hangulatos szőlőhegy, Postamúzeum, és Latinovits Zoltán múzeum várja a nyaralókat.

A Szindbád Wellness Hotel gyerekekkel is jó választás - A további képekért kattintson!
Galéria: Hotelek augusztus 20-ra
Fotó: Szindbád Wellness Hotel / Facebook

Boutique Hotel Civitas, Sopron

A soproni Boutique Hotel Civitasban augusztus 16. és 19. között tölthetünk el három éjszakát fejenként 22 350 forintért. Ebben az árban bőséges büféreggeli, ingyenes internethasználat és Tűztorony-belépő van. Hidegtálas borkóstolóra a Soproni Bor és Zsindelyes Pálinkaházban fizethetünk be, 2500 forintért.

Mivel augusztus 20. Sopronban nem csak Szent István király és az államalapítás ünnepe, hanem a rendszerváltást megelőző Páneurópai piknik és a határáttörés emléke is egyben, a város rengeteg programmal készül. Ha ezek mégsem keltik fel az érdeklődését, egye degeszre magát mennyei csokoládéval, vagy fedezze fel Sopron környékén a remek családbarát programehetőségeket!

A Boutique Hotel Civitas homlokzata Galéria: Hotelek augusztus 20-raFotó: Boutique Hotel Civitas / Facebook

Corso Hotel, Pécs

A pécsi Corso Hotel augusztus 17. és 19. között kínálja csomagját két éjszakára, fejenként 24 950 forintért. Érkezéskor limonádéval várják a vendégeket, a szobaárba pedig beletartozik a büféreggeli és a vacsora is a szálloda Bistro 48 nevű éttermében, valamint az ingyenes wifi és a késői kijelentkezés is. A fentiek mellett mindenkinek jár egy egész napos, vagy esti fürdőbelépő a Magyarhertelendi Termálfürdőbe, és egy Irány Pécs! kártya is, mellyel Pécs múzeumaiba ingyen, vagy kedvezményesen látogathatunk el. A hotelt és a kártyát tavaly nyáron a Travelo is kipróbálta, tapasztalatainkról erre, illetve emerre olvashat.

Hotel Kálvária, Győr

A győri Hotel Kálvária augusztus 16. és 18. között várja a vendégeket augusztus huszadikai csomagjával, 27 700 forintért fejenként, két éjszakára. Az árban büféreggeli, a wellnessrészleg és a szálloda masszázságyának használata, a parkolás és az ingyen wifi van benne. A közeli Pannonhalmán augusztus 15-20. között zajlik a Gyógynövényhét, ennek programjait javasolja vendégei számára a szálloda. Naponta ingyenesen megtekinthető a levendulalepárló műhely és a gyógynövényház, de kolostori termékeket is vásárolhatunk a programsorozat ideje alatt. Ha kíváncsi, mi mindent láthat még a Pannonhalmi Apátság területén, cikkünkért ide kattintson.

Szoba a Hotel Kálváriában Galéria: Hotelek augusztus 20-raFotó: Hotel Kálvária / Facebook

Hotel Piroska, Bük

A büki Hotel Piroska augusztus 19. és 21. között várja vendégeit, fejenként 28 900 forintért két éjszakára. Tíz év alatti gyerekeknek ingyenes a szállás, így családosoknak jó döntés lehet ide foglalni. Az augusztus huszadikai csomag húsz perces, trópusi gyümölcsös frissítő hátmasszázst, fitneszterem és élményfürdő-használatot tartalmaz. A parkolás is ingyenes, és egész napos buszjáratot is üzemeltetnek a Büki Gyógy- és Éményfürdőbe. A gyerekeket pedig színes szórakoztató programokkal kötik le a szálloda ígérete szerint.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek