Megtalálták az eltűnt filmsztár földi maradványait a kaliforniai hegyekben

Megtalálták a túrázás közben eltűnt Julian Sands földi maradványait a kaliforniai hegyekben - közölte kedden San Bernardino megye seriffjének hivatala.

Mount Baldy, KaliforniaForrás: 2018 dlhca/Shutterstock

A tájékoztatás szerint a Baldy-hegy közelében vasárnap túrázók által fellelt maradványok alapján azonosítani tudták a brit születésű színészt, akinek halálát így meg tudták erősíteni. Halálának okát egyelőre még nem állapították meg.

A 65 éves Sands január 13-án a Los Angelestől északra fekvő San Gabriel-hegység legmagasabb csúcsára, a Baldy-hegyre indult túrázni. Azóta azonban nem tudtak hollétéről, a kutatására induló mentőcsapatok csak az autóját találták meg január közepén a hegy közelében. Több, nagyszabású kutató akciót is indítottak a sztár felkutatására egyebek között drónokkal és helikopterekkel. A kutatást nehezítette, hogy az év elején a régióban viharos volt az időjárás.

Forrás: imdb.com

A brit származású Sands tucatnyi filmben és tévés produkcióban szerepelt, egyik legismertebb filmje az 1985-ben bemutatott Szoba kilátással volt. Los Angeles északi részén élt író feleségével, akivel két közös gyermeke volt. Sands korábban sokszor beszélt róla, hogy szeret túrázni és hegyet mászni - írta az MTI.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek