Halálos áldozatot követelt a több órás várakozás a határon

Ma frissítettük hírünket, mely szerint két órát kell várakozni többek között a röszkei határnál is, most pedig, mint a pannonrtv.com-tól megtudtuk, halálos áldozatot is követelt a több órás várakozás és a hőség az átkelőhelyen. 

A horgosi határátkelő magyar oldala 2019-benForrás: Jcornelius/commons.wikimedia.org

Mint írják, információik szerint a déli órákban életét vesztette egy 80 éves, német állampolgárságú török származású férfi a Horgos-Röszke autópálya határátkelőnél. A középkorú férfi egy német rendszámtáblás autóban utazott, és vélhetően a melegtől lett rosszul, miután átkeltek a határon Szerbiába. 

A Horgos-Röszke autópálya határátkelőnél ismét óriási torlódás alakult ki. Több mint kétórás várakozásra számíthattak az itt átkelők. Főleg külföldi rendszámtáblás autók lépték át a határt, akik Nyugat-Európából érkeztek, és évi szabadságukra vagy nyaralni indultak.

Hasonlóan nagy a torlódás Szerbia déli határain is. Észak-Macedónia és Bulgária irányába is sorok alakultak ki a hazatérő vendégmunkások és a nyaralók miatt. Fontos, hogy csak az induljon útnak, akinek feltétlenül szükséges. Mindenképp vigyenek magukkal elegendő vizet, és kerüljék a déli órákat - derül ki a cikkből.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek