Három embert temetett maga alá a lavina egy orosz sípályán

  Három ember, két felnőtt és egy gyermek vesztette életét, miután egy lavina maga alát temette őket pénteken a Norilszktól 25 km-re található Talnakh-ban, egy síközpontban - adja hírül a reuters.com.

  Dolgoznak a mnetőcsapatokForrás: AFP/Irina Yarinskaya

  A keresésben 242 ember és 29 jármű vett részt, a mentők munkáját a kedvezőtlen időjárási viszonyok, hóviharok és erős szél nehezítették. A mentőszolgálat munkatársai és önkéntesei egész éjjel küzdöttek, hogy kiássák a hó és a jég alá temetett épületeket is. Egy 14 éves fiú fagyás sérülésekkel került kórházba.

  Az orosz nyomozóbizottság rendőröket küldött a helyszínre és nyomozást indított annak megállapítására, hogy a síközpont tulajdonosai megtették-e a szükséges biztonsági intézkedéseket, de először még azt kell kideríteniük, hogy kié is a négy, betemetett épület. A lavina összesen 300 négyzetméter területet fedett le, mint a Gora Otdelnaya síközpont közölte.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!