Keressék a hűsítőpontokat a városban, ha elviselhetetlen a hőség

  A mai naptól, vagyis július 10-től kezdve, ha elviselhetetlennek tűnik a hőség, felkereshetik az új hűsítőpontokat a Blaha Lujza téren és a Városháza Parkban - olvasható az MTI oldalán.

  A kép csak illusztrációForrás: Pixabay.com

  A Hűsítő Budapest elnevezésű akció keretében úgynevezett hűsítőszigetek nyíltak és nyílnak a város forgalmas helyein, melyért a fővárosi önkormányzat és a Főkert a felelős. Ha pedig ivókutakat keresnének munkába menet, akkor az M3-as metró megállóinál 14 új, rozsdamentes ivókutat találnak, amiknek a száma növekedni fog város szerte az elkövetkező hónapokban.

  A Blaha Lujza téren és a Városháza Parkban újonnan átadott hűsítőszigeten napenergia hajtotta ventilátor és zöldfelület segít elviselhetőbbé tenni a meleget. A kutyásoknak jó hír, hogy a köztéri kutak mellett kutyaitatók is találhatók.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!