Aknavető gránátokat találtak, lezárták a Városliget egy részét

  Több második világháborús aknavető gránátot találtak a budapesti Városligetben földmunkák során szerdán. Kétszázötven méteres körzetben emiatt lezárták az Olof Palme sétány egy szakaszát a gyalogos és a kerékpáros forgalom elől - közölte a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel.

  Gajdos Milán azt mondta, még nem azonosították a gránátok típusát, és kutatnak további eszközök után is. Mindeközben a liget több pontján, pl. az Olof Palme háznál, az új Nagyjátszótér és az odaépülő Néprajzi Múzeum környékén is folynak az építési és felújítási munkálatok.

  FRISSEBB: Ötvennél is több, különböző típusú robbanótestet és lőszert találtak a tűzszerészek a terület átvizsgálása során. A munkálatok idejére lezárt terület korlátozását késő délutánra feloldották.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!