Lezuhant egy Boeing 767-es szombaton az Egyesült Államokban

  Texas partjainak közelében csapódott nagy sebességgel a tengerbe a Prime Air egyik Boeing 767-300F típusú teherszállító repülőgépe.

  Az Amazon online kereskedelmi vállalat által üzemeltett légitársaság repülője Miamiból tartott Houstonba, amikor már csaknem a célnál, a légiforgalmi irányítás elveszette a kapcsolatot a géppel. Helyi idő szerin 12.45-kor történt az eset, az okokat egyelőre még nem sikerült kideríteni, írja az AIRportal.hu.

  A kép illusztrációForrás: Steve Daniels WTVD/Facebook

  Az eseménytelen út legvégén, a virtuális repülőgépkövető oldalak jelentései szerint, a gép hirtelen elkezdett veszíteni a magasságából és a harminc mérföldre, délkeletre a houstoni George Bush Nemzetközi Repülőtértől a Trinity-öböl vízébe csapódott. A fedélzeten három fős személyzet tartózkodott, senki sem élte túl a balesetet. 

  Egyelőre egy áldozat holttestét találták meg, a roncsok nagy területen szóródtak szét. A fedélzeti adatrögzítő berendezéseket búvárok keresik. A hírek szerint a gép viharcellákat próbált kikerülni, amikor a szerencsétlenség bekövetkezett.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!