Hirtelen lesz brutális hideg

  Rendkívül drasztikus lehűlés várható a következő napokban, erre figyelmeztet minden meteorológiai oldal, így a Köpönyeg.hu is. Azt írják, csütörtökön még emberes, tavaszi idő lesz, bár be fog borulni. Estétől eleredhet az eső, élénk lesz az északnyugati szél, délután átlagosan 11 fok várható.

  Korcsolyázók a befagyott tó felszínénForrás: Shutterstock / Készítette: Dieter Hawlan

  Még a péntek is normális idővel kecsegtet, bár már gyakoribb lehet az eső és a zápor. Délutántól azonban jön a beígért lehűlés, több helyen hózápor alakulhat ki. Viharossá válik az északi-északkeleti szél,

  amivel fagyos-jeges levegő zúdul be Magyarországra.  

  A dél körüli 10 fok hamar az enyészeté lesz, estére már fagyhat is. Szombaton és vasárnap cudar hideg lesz, bár sütni fog a nap. Reggelente akár mínusz 10 fok is lehet, de sok helyen délutánonként is csak 0 fok várható. Hétfőtől azonban visszamelegszik az idő 8-9 fok környékére.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!