Már az új-zélandi pizza is neheztel a botrányos turistákra

A mai nap már volt szó arról a brit családról, akik olyannyira botrányosan viselkedtek új-zélandi nyaralásuk alatt, hogy már a polgármester is kikelt magából miattuk, és az aucklandi lakosság többsége a neten hangot is adott felháborodásának. A család sorozatban hágta át az ország és a város szabályait, egyes szemtanúk szerint még egy igen drága reggeli kifizetése alól is kiakarták húzni magukat az üdülésük ideje alatt.

Forrás: pixabay.com

Ezen felbuzdulva a szigetország egyik legismertebb pizzamárkája a Hell Pizza meglovagolta az egyre tovább gyűrűző híráradatot, és elkezdte hirdteni "Botrányos Turisták Pizzája" nevű pizzáját. Az étel nagyjából ugyan olyan, mint a szóban forgó turisták, vagyis elvétve találhatóak rajta hangyák, illetve haj- és szőrszálak. Ez a figyelmeztetés nagyjából megfelel azoknak a vádaknak, amivel a család többször is ki akarta kerülni az éttermi kifizetéseket - olvasható az nzherald.co.nz oldalon.

Persze az undorító pizzát csak bizonyos feltételek között adják ki az éttermekben: például akkor, ha a vendég tudja bizonyítani, hogy fenyőfát és egyéb tárgyakat lopott egy benzinkútról, vagy összeszemetelte a tengerparti pihenőhelyet. És ha név szerint jelentkezik valaki a családból, az ország bármelyik Hell Pizzériájában, annak biztos összedobnak valami undiságot.

Az egész pizzaügyre az étteremlánc szóvivője azt mondta: a napokban az országot ért sorozatos erkölcsi támadást nem hagyhatta szó nélkül  az étteremlánc vezetősége, ezért indították el ezt a kampányt. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek