Pokoli brit család ellen lázadtak fel az új-zélandiak

  Elképesztő sztoriról számolt be az NZ Herald: Új-Zéland szinte teljes lakossága összefogott a neten, hogy mihamarabb megszabaduljanak egy roppant terhes brit családtól. A lap hozzáteszi, globális hullámokat vetett a történet.

  .Forrás: NZ Herald

  Az egész azzal kezdődött, hogy egy brit família turistaként a szigetországba vetődött, ahol igyekeztek a létező legkevesebb szabályt betartani. Az első konfliktusuk egy strandon volt, ahol dolguk végeztével az összes – igen sok – szemetüket ott hagyták. Egy új-zélandi nő szóvá tette ezt, le is videózta a jelenetet, ami veszekedésbe torkollt.

  A brit család állapotát jól jelzi, hogy a páréves kisgyerekük ment oda átkozódni a nőhöz addig, amíg a söröző és vigyorgó apja pár apró pofonnal arrébb nem taszigálta.  

  Persze a szülők se voltak jobb fejek, miután szóvá tették a helyiek a szemetelést és üvegek eldobálását, de végül a gyerekük közülte velük: "szétrúgom az agyatokat". A 12 fős brit családdal végül nem lett verekedés, viszont újabb turpisságok derültek ki, sőt a maga a helyi polgármester nevezte őket szemeteknek és seggfejeknek. A legnagyobb metropolis, Auckland városvezetője, Phil Goff így fogalmazott:

  Ezek rosszabbak, mint a disznók, és szeretném az országon kívül látni őket!  

  Az is kiderült, hogy már a strandon történt haddelhadd előtt is volt velük gond. Decemberben biztonsági kamera rögzítette, ahogy egy benzinkúton ellopják a karácsonyfát és egyéb tárgyakat, ami miatt szerdán egy nő bíróság elé is állt. Már meg is kapták a kiutasító végzést, és utolsó napjaikat töltik Új-Zélandon, gyűlölettel és szoros megfigyeléssel övezve.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!