Mindennap repül a Wizz Air Moszkvába

A Wizz Air növeli a járatsűrűséget a Budapest-Moszkva útvonalon október végétől, csúcsidőszakban pedig napi két járat közlekedik majd.

Szeptember végén szállt fel a Wizz Air moszkvai járata 149 utassal a fedélzetén Ferihegyről, a légitársaság mai közleménye szerint pedig hónap végétől már mindennap ezt teszi.

A légitársaság jelenleg hetente öt járatot üzemeltet Budapest és Moszkva között, október végétől azonban minden nap lesz oda-vissza járat a két főváros között, a forgalmas karácsonyi valamint húsvéti időszak alatt pedig további négy járattal bővíti menetrendjét- írja közleményében a Wizz Air.

Jövő év június 14. és szeptember 14. között a Budapest-Moszkva útvonalon mindennap két járat közlekedik majd, ezáltal az alacsony viteldíjú ülőhely-kapacitás megnövekedhet ezen a fontos üzleti és szabadidős útvonalon. Az újonnan hozzáadott járatok éjszaka és kora reggel közlekednek majd, ezzel kedvezve a rövidebb kirándulást tervező és az átszálló utasoknak.

A Wizz Air a Budporttal lépett partnerségre, hogy segítséget nyújtson a Budapestről Dubaiba, Azerbajdzsánba és Oroszországba utazóknak a vízumigényléshez. A kérelmeket online lehet benyújtani ezen az oldalon. A Budapest-Moszkva útvonalon az alacsony viteldíjak 15 990 forintnál kezdődnek (egy útra, beleértve az adókat, a nem választható költségeket és egy kisméretű kézipoggyász díját). Jegyek az újonnan elinduló járatokra is hamarosan foglalhatók lesznek a wizzair.com oldalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek