Felszállt a Wizz Air első moszkvai járata

Ma délelőtt 149 utassal a fedélzetén felszállt az első Budapest-Moszkva járat Ferihegyről. Nyitójárat esetén ez a szám kifejezetten jónak számít, így a Wizz Air bízik az útvonal sikerében.

 A Wizz Air szeptember 23-án, vagyis a mai napon megkezdte új Budapest-Moszkva Vnukovo útvonalának működtetését. Az első járat 149 utassal a fedélzetén menetrend szerint, 11:05-kor szállt fel Budapestről. Az új járat kezdetben heti öt napon szállítja az utasokat, október 28-tól pedig naponta közlekedik majd. A Budapest-Moszkva járat népszerűségét jelzi, hogy már most 13 ezer repülőjegyet vásároltak az utasok erre az útvonalra.

Patrick Bohl a Budapest Airport járatfejlesztési igazgatója az egész legénységének címezve Dornyei Klárának gratulál az első Budapest-Moszkva járathoz
Galéria: Oroszországba visz a Wizzair
Fotó: Wizzair

"Jelentős mérföldkőnek számít, hogy a Wizz Air ma megérkezik Oroszországba" – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. „A mai járaton hagyományos orosz élő zenével köszöntöttük utasainkat, akik közül néhányak még táncoltak is beszállás közben. Az utasaink lelkesedésében is tükröződik az Oroszországot és Magyarországot összekötő légi útvonal fontossága. Az ENSZ Turisztikai Világszervezete szerint az orosz turisták költik az egyik legtöbbet, alacsony viteldíjú járataink pedig újabb megfizethető utazási módot kínálnak azoknak, akik Magyarországra szeretnének jönni" – tette hozzá Daniel de Carvalho.

A magyar és az orosz fővárost összekötő járatra jegyek a Wizzair.com honlapon foglalhatók, a viteldíjak 15 990 forintnál kezdődnek (egy útra, adókkal együtt).

Mire elég egy nap Moszkvában?
Eltöltene pár napot az orosz fővárosban? Ide kattintva megtudhatja, miért érdemes akár már egy napért is útnak indulnia.
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek