Blökiterápiát kínál vendégeinek egy spa hotel Új-Mexikóban

  A Santa Fe-ben, Új-Mexikóban található spa a már megszokott kezelések mellé valami extrát is felvett az ajánlatai közé: a vendégek ellazulását azzal is elősegítik, hogy az arra fogékonyaknak lehetőséget nyújtanak arra, hogy kiskutyákkal töltsék az idejüket.

  A kép csak illusztrációForrás: BIGANDT.COM/Shutterstock

  A Lonely Planet cikke szerint a Sunrise Springs Spa Resortban felnőtt kutyák és még kiképzés alatt álló kölyökkutyák is a vendégek rendelkezésére állnak. Bár a programot elsősorban a kutyusokra szabva alakították ki, a hotelben csirkékkel is lehet barátkozni, vagy, ha valakinek egyik állat sem a zsánere, akkor még mindig választhat az olyan hagyományos lazító programok közül, mint a jóga, a masszázs, a meditáció, vagy akár egy kis kertészkedés.

  A Sunrise Springs Spa Resort kifejezetten nagy hangsúlyt fektet a lelki egészség megőrzésére is, így a megszokott spa kezelések mellett számtalan spirituális programot is ajánl a vendégeinek. Lehet személyes életvezetési tanácsokat kérni, vagy akár egy hipnoterápia során oldani a belső feszültségeket.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!