Mobilon is vehetünk már belépőt az Állatkertbe

  Közel kéthónapos tesztidőszak után, július 1-jével elérhetővé vált a Fővárosi Állat- és Növénykert belépőjegyeinek mobilfizetéses megvásárlása és érvényesítése, így a látogatóknak már nem kell sorban állniuk a jegypénztárnál – olvasható az állatkert közleményében. 

  Forrás: Bagosi Zoltán / Zoobudapest.hu

  A Fővárosi Állatkert belépőjegye most már mobilfizetéssel, sorban állás és várakozás nélkül, okostelefonon keresztül, bárhonnan megvásárolható és azonnal felhasználható. Nincs szükség a nyomtatásra, ellenőrizhető és nyomon követhető akár a későbbiek során is.

  A mobilfizetéssel megvásárolt állatkerti belépőjegynek nincs tranzakciós vagy egyéb költsége, pontosan annyit kell fizetni érte, mint amennyit az Állatkert pénztáránál kellene fizetni.

  Ehhez a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer applikációt kell letölteni okostelefonunkra, amelyben ki kell választani a megvásárolni kívánt jegytípust, majd a vásárlás után a rendszer egy QR kódot küld, amit a kapun belépéskor kell bemutatni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!