Nyuszi-simogató kávézó nyílt Hongkongban

Nyuszi-simogató kávézó nyílt Hongkongban

A házi kedvencek jó ideje Hongkong vendéglátóipari egységeibe is betették lábukat: van már macskás, kutyás kávézó, és mostantól már nyuszis is. Augusztus 16-án nyitotta meg ugyanis kapuit a város első nyuszikra specializálódó állatsimogató jellegű zuga, a Rabbitland.

Az állatos kávézók egyre felkapottabbak világszerte: sokan örülnek annak, hogy kedvenc állataikat kávézgatás közben dédelgethetik – vagy azért, mert munkájuk és kis lakásuk miatt nem engedhetik meg maguknak, hogy állatot tartsanak, vagy egyszerűen csak a főbérlő nem engedi. Különösen igaz ez az ázsiai országokra, ahonnan ez az ötlet elindult. Az első macskás kávézó, a Cat Flower Garden, Tajpejben nyílt 1998-ban, de Japánban sokkal nagyobb őrület kerekedett az egészből. A népes szigetországban nemrégiben még egy sünikávézót is nyitottak.

A Mashable értesülései szerint jelenleg 12 nyuszi élvezi a Rabbitland vendégszeretetét és szigorúan ügyelnek arra, hogy semmiféle atrocitás ne érje a hosszú fülű kedvenceket.

Érdemes végigpörgetni a kávézó Instagram-oldalát, ahol ízelítőt kaphatunk a hangulatból.

handsome MOMO 霸氣食草 #rabbitlover#bunnyhk#rabbithk#cafehk#travelhk#hkig#hongkong#causewaybay#pethk#香港#銅鑼灣#旅遊#景點#兔仔#寵物#暑假

香港首間兔cafe Rabbit Cafe in HK (@rabbitlandcafe) által megosztott bejegyzés,

 A kávézó megnyitása óta rengeteg látogató érkezett hozzájuk, köztük sok kisgyerekes szülő, akik így mutatják meg a kisebbeknek, hogy az állattartás nemcsak szórakozás, de komoly felelősséggel is jár.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek