Új weboldal a legolcsóbb ajánlatok nyomában

Razvan Sidoreac már régóta küldözgette a barátainak az akciós jegyekről és szállásokról szóló információkat, mire úgy döntött, hogy saját weboldalt és alkalmazást szentel ennek a szolgáltatásnak, és létrehozta a Voyazort, amely segít az utazóknak, hogy megtalálják a legkedvezményesebb ajánlatokat - adja hírül a Lonely Planet.

Forrás: Free-Photos/pixabay.com

Ehhez több mint 650 légitársaság és 300 foglalási ügynökség ajánlatait listázza. Különböző foglalómotorok, repülőjegy-oldalak és online utazási irodák kínálatát hasonlítja össze, és számos részletre lehet benne keresni, mint például az érkezési idő, az érintett városok, a megengedett poggyászok paraméterei, a díjak és a repülőrajongók kedvéért még a géptípusok is szerepelnek a szűrők között.

Ha az utazási dátumokban rugalmasak vagyunk, akkor azt is beállíthatjuk, hogy a keresett dátumhoz képest az előző és a következő hetet is mutassa a rendszer. A Magic Fare opció segítségével pedig azt láthatjuk, hogy a városunkból mely úti célokra vásárolhatunk a legolcsóbban repülőjegyet.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek