Ezt a tolvajbiztos hátizsákot utazóknak találták ki

Nehéz, ellenben roppant fontos, hogy kiválasszuk a legfontosabb hátizsákot egy utazásra. Legyen könnyű, kényelmes (hisz egész nap rajtunk lesz) és persze legyen elég méretes, hogy a sok cuccunk beleférjen. És akkor a trendiségről és sokoldalúságról még nem is beszéltünk.

A Pincnil hátizsákja.Forrás: Amazon

A Travel+Leisure magazin most épp talált egy ilyen táskát az Amazonon. A Pincnil nevű gyártó darajbai 26 dollárba kerülnek (itt megrendelhetők), azaz kb. 7300 forintba fájnak. E táskák vízállóak (hello, trópusi és londoni esők!), kézi és hátitáskának is használhatók. Terjedelmesek, laptop, tablet, sminktáska is elfér bennük.

De ami a legfontosabb, hogy tolvajbiztosnak mondják őket. Olyan cipzár van ugyanis a táskákon, amit kívülről nem lehet csak úgy pikkpakk kinyitni. A kényelmet a két oldalsó zseb fokozza, amikbe vizespalackot vagy összecsukható esernyőt is süllyeszthetünk.

A nők körében a legkelendőbb hátizsákká vált a praktikus darab az Amazonon. Az értékelései is elég jók, egy felhasználó ezt vitte tengerentúli útjára, nem is zsebelték ki és csomó cucca elfért a Pincnil táskájában. Fontos még, hogy megfizethető áru a táska, a nagyobb verzió is csak 35 dollár (9800 forint). Fekete, szürke és khaki színben érhető el (a kisebb kékben is).

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek