Helyiekkel állíttat össze nekünk útitervet ez a mobilapp

  Ha úgy szeret utazni, hogy minél jobban megismerhesse a helyi kultúrát, szokásokat és kedvenceket, ezt a mobilalkalmazást önnek találták ki. Személyre szabott segítséget kap útiterve összeállításában!

  A szolgáltatás valóban figyelembe veszi a személyes elképzeléseket az ideális nyaralásról – írja a Travel and Leisure. Attól függően, milyen paramétereket ad meg a felhasználó, mondjuk azt, hogy imád strandolni, vagy hogy vegetáriánus, a ViaHero app összehozza egy olyan helyivel, akinek szintén ezek a gyengéi. 

  Nem mindig azok a legjobb helyek, ahová a legtöbb nyíl mutat, és ahová tódul a népForrás: Flickr.com

  Az illető napi huszonöt dollárért áll rendelkezésre, és ennek fejében teljes útitervet állít össze az ajánlott látnivalókból, mely online és offline is elérhető. A helyi segítő ezenkívül intézi a szállodafoglalást, reptéri transzfert, vagy bármi mást, ami a programhoz szükséges, például időpontot egyeztet az idegenvezetővel is. 

  A mobilalkalmazás kiagyalója úgy nyilatkozott, 2016-ban azért pattant ki a fejéből az ötlet, mert úgy látta, hogy az utazási irodák egyáltalán nem fektetnek hangsúlyt arra, hogy az utazók hiteles forrásból merítsenek helyi élményeket, és tényleg azt lássák, ami őket a legjobban érdekli az adott kultúrából.

  A szolgáltatás jelenleg Kubában, Izlandon, Japánban és Kolumbiában érhető el, de szeretnék tovább bővíteni még az év folyamán Ecuadorra és számos más dél-amerikai országra.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!