Új kincskereső játék indul útjára a Városligetben

A Mesebeli hóország - Kincskereső küldetés kiállítást járva a résztvevők felfedezhetik a hó és jég káprázatos birodalmát, találkozhatnak a havas tájak lakóival, rácsodálkozhatnak hidegtűrő természetükre és bámulatos túlélőképességükre.

A kiállítás tökéletes családi programnak ígérkezikForrás: f exhibition

A küldetés teljesítéséhez bátor szívre, éles szemre, biztos fülre és jó szimatra is szükség lesz. Ám, aki vállalja a kihívást, kiérdemli a jutalmat és az okleveles kincskereső címet is.

A kiállítás és játék során a látogatók tudományos ismeretekkel gazdagodhatnak, valamint megismerhetik a hófödte hegyek, a hűvös tundrák és a jeges sarkvidékek állatvilágát.

A képzeletbeli hóországi helyszíneken szöveges játékfüzet vezet végig, a látogatók állomásról állomásra kerülnek egyre közelebb a célhoz. A több mint 700 négyzetméteren megvalósuló kiállítás és játék mesebeli látványvilággal, egyedi installációkkal, rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal várja a kalandvágyó érdeklődőket.

A belépőjeggyel a múzeum összes állandó és időszaki kiállítása is megtekinthető.

A kiállítás és játék 2024. március 16-tól május 20-ig látogatható a Vajdahunyad-várban és húsvétkor is nyitva tart - tájékoztatták lapunkat a szervezők.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek