Családi program a Galériában: Léghajóval utazhatunk a tengerhez vagy a szaharai sivatagba

Január 3. és 6. között olyan újévi programot hirdettek meg a Magyar Nemzeti Galéria múzeumpedagógusai, amely valószínűleg minden gyereket lázba hoz, de a felnőttek fantáziáját is megmozgatja. Ez bizony egy klassz porgram a téli szünet utolsó hetére.

Léghajóval utazhatunk a Földközi-tengerhez, a szaharai sivatagba, vagy a libanoni cédrusokhozForrás: Magyar Nemzeti Galéria

„Vágjunk neki a nagy kalandnak, és keressük meg a Galéria tereiben rejtőző lovakat, mókusokat, kutyákat, madarakat. Ha elfáradtunk, üljünk le egy nagy fa árnyékába, ahol a leghíresebb megfestett piknikhez csatlakozhatunk. A távoli tájakra léghajóval utazunk: a Földközi-tengerhez, a szaharai sivatagba, vagy akár a libanoni cédrusokhoz." – írják a honlapjukon.

Lesznek tárlatvezetések 5-10 és 8-12 éveseknek is, a kreatív workshopon pedig bárki elkészítheti saját állatát is. Programjegy ára: 1000 Ft/gyerek, a kísérők az állandó kiállításra váltott kedvezményes belépőjeggyel vehetnek részt a programon (1700 Ft/fő). A további programokról és az időpontokról itt tájékozódhatsz bővebben.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek