5 helyszínen libegőzhetünk késő estig!

A nyáron lezajlott országos rendezvény nagy sikere arra ösztönözte a libegők üzemeltetőit, hogy együttesen összefogva az ősz második hétvégéjén ismét a hazai libegőkhöz invitálják a látogatókat. Így idén másodszor is megrendezik a Libegők Éjszakát, méghozzá 5 helyszínen – írja a sieljitthon.hu.

A fotó még a júliusi eseményen készült a Lillafüredi LibegőparkbanForrás: ©Horváth Csongor / Lillafüredi Libegőpark / FB

Az új eseményt szeptember 10-én, szombaton rendezik meg. Ezen a napon a Bakonyban, a Budai-hegységben, valamint a Bükkben, a Mátrában, és a Zempléni-hegységben is libegőzhetünk az éjszakában.

Az Zempléni-hegységben a Sátoraljaújhelyen idén augusztusban átadott Magas-hegyi Libegő lesz az 5. helyszín. A Zemplén Kalandparkban található ülőszékes libegő 1332 méteres pályahosszal várja a látogatókat. Ha pedig elértünk a felső állomásra, vár még ránk a többszintes kilátó, ahol elénk tárul Zemplén fővárosa, Sátoraljaújhely és a környező vidék látványa.

A rendezvényhez csatlakozott libegők

Zemplén Kalandpark – Sátoraljaújhely
Zugligeti Libegő – Budapest
Síaréna Vibe Park – Eplény
Libegőpark – Lillafüred
Oxygén Adrenalin Park – Sástó 

Szeptember 10-én, a Libegők Éjszakáján a Zugligeti Libegő 18 órától éjfélig szállítja utasait (23.30 percig lehet a völgyállomásról a hegyállomásra utazni). A VII. Libegők Éjszakája rendezvényre már elővételben megválthatók a jegyek a BKV Deák Ferenc téri múzeumában. Részt venni az eseményen külön erre az alkalomra szóló 3000 forintos retúrjeggyel lesz lehetőség - írja a BKV.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek