A rendezvény, ahol hazánk összes társasjátéka kipróbálható

Idén 9. alkalommal rendezik meg a modern társasjátékok országos fesztiválját, vagyis a Társasjátékok Ünnepét® és a Társasjátékvásárt a Lurdy Házban. A rendezvény két napja alatt, november 13-án és 14-én 10 órától a látogatók annyi társasjátékot - kicsiknek, nagyoknak és profiknak kitalált kártyás, építkezős, gyűjtögetős, vicces és véresen komoly játékot - próbálhatnak ki, amennyit csak akarnak. 

Catan telepesei (Catan - 1995)Forrás: dograapps / Pixabay

Kint lesznek a kiállításon és vásáron a magyar társasjáték-kiadók és forgalmazók is, így az érdeklődők első kézből kaphatnak információkat az adott játékokról. Mivel a rendezvény vásár is, a kipróbált játékokat, akár haza is lehet majd vinni kedvezményes áron.

Ami a belépőt illeti, válthatunk elővételi jegyet 1 napra, illetve 2 napra is online, illetve személyesen az Interticket jegyirodáiban. Indulás előtt arra azonban figyelni kell, hogy mivel beltéri lesz az esemény, ezért kizárólag védettségi igazolvánnyal lesz látogatható. Az aktuális kormányrendelet alapján a 18 éven aluli látogatók védettségi igazolvány nélkül, de igazolvánnyal rendelkező nagykorú kíséretében érkezhetnek a Társasjátékok Ünnepére - írták az oldalon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek