Szellemvasút zakatol három napig a budai hegyek között

Idén is elindul a Halloween Expressz szerelvénye, amely három napon át közlekedik a fővárosi Gyermekvasút budai hegyek között kanyargó útvonalán.

Forrás: MÁV / Gyermekvasút

Október 30-án, 31-én és november 1-én ugyanis különjáratot indítanak Csillebércről, amely a szervezők szerint ezúttal az édességek és apró ajándékok birodalmába indul fedélzetén boszorkányokkal, varázslókkal és szellemekkel. Az úti célig azonban hosszú lesz az út, és aki az utolsó járatra száll fel, talán már szürkületben fog megérkezni, ezért útközben érdemes lesz a kikészített kellékekből szelleműző töklámpást készíteni. 

Forrás: MÁV / Gyermekvasút

A Halloween Expresszre jelmezben érkezők már a felszállláskor számíthatnak bátorító ajándékra, de a célállomáson egy jelmezversenyben is megmérettetnek majd a legszellemesebb öltözetű utasok. A szerelvény naponta háromszor: 9:35-kor, 11:45-kor és 14:15-kor indul a Gyermekvasút Csillebérc állomásáról, a teljes program hossza körülbelül 3,5 óra, amelyre ezen az oldalon kell előre jelentkezni. A szellemjáratra a 3 és 14 év közötti utazók 2500, a 14 év felettiek pedig 3500 forintért válthatnak jegyet. 

Címlapi illusztráció: Emslichter / Pixabay

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek