Megnyitott a Balaton legmenőbb fedett élményparkja

Június 14-én adták át a Bobo Fun Parkot, amely az alsópáhoki Kolping Hotel közvetlen szomszédságában épült. Játszóház, trambulinpark, élményközpont és rendezvényhelyszín egyben. A Balaton szomszédságában fekvő Adrenalin Arénában 30 attrakció várja a család minden tagját: 3 emelet magas beltéri mászófalak, csúszdapályák, lézerlabirintus, egy „igazi" barlang, trambulin-mezők és más izgalmas aktivitások kaptak itt helyet. 

Látványos és izgalmas attrakciók várják a családokatForrás: bobfunpark.hu

A 3000m2-es park önmagában egy vizuális sokkhatás. Kihívásaival kizökkenti a tiniket az online világból, a felnőttekből pedig előhozza a gyermeki énjüket. Bátorságpróba, szórakozás és randihelyszín, illetve osztálykiránduláshoz és csapatépítő tréninghez trendteremtő környezet lehet.

A legmodernebb mászófalakon tesztelhetik ügyességüket a gyerekekForrás: bobfunpark.hu

A park rossz idő esetén remek alternativát nyújt a családoknak, de mivel a frissen átadott hely klimatizált, így a nyári nagy melegben is vidám és eseménydús napot lehet ott eltölteni. A létesítményt a Kolping Hotel vendégei kedvezményekkel használhatják, valamint szeretettel várják a környéken lakókat, közelben pihenőket, kirándulókat is  – olvasható a hotel weboldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek