Csodálatos díszítést kapott a Bethesda Gyermekkórház kerítése

Egy nagy közös jótékonysági összefogásnak köszönhetően a Költészet napjára készült el a Bethesda Gyermekkórház újjászületett betonkerítése, ahogy erről a Gyermekkórház Facebook-bejegyzésében olvashatunk. A Móra Kiadóval közösen, Babos Bertalan Zsili művészcsapatával és önkéntesekkel egyetlen nap alatt valósították meg a varázslatot.

Jobbnál jobb gyerekkori könyvek csalnak mosolyt az emberek arcára a Hungária körútonForrás: Bethesda Gyermekkórház/Facebook

Ismert, klasszikus gyerekkönyvek gerincét festették fel a Hungária körútra néző "könyvespolcra", amelyek között megbújnak saját kiadványaik is.

Hisznek benne, hogy egy jó könyv minden gyermek lelkét megerősíti, és a betegség idején nemcsak a figyelmét tereli el, hanem akár gyógyító ereje is lehet.

Az összefogás pedig mindennél nagyobb erőt jelent, különösen, ha egy kis mosolyt csal gyermek, felnőtt arcára, a járvány idején különösen – írják a posztjukban, amely végén köszönetet mondanak a Kemikál Zrt. nagylelkű festékfelajánlásáért és a gyönyörű színekért.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek