Ilyen egyedi moziötlettel még sehol máshol nem találkoztunk

  A 2020-as évre Alsóörsön terveznek megvalósítani egy olyan termelői piacot, ami a környékbeli őstermelőknek, kistermelőknek és kézműveseknek szeretne bemutatkozási lehetőséget biztosítani. A TDM iroda előtti terület egyfajta közösségi térként is szolgál majd, ahol lehet zenés programokat és családi foglalkozásokat tartani.

  A kép csak illusztrációForrás: Pixabay.com

  De a tervek között szerepel egy érdekes nyári esti program is, a különleges bringamozi. Ennek lényege, hogy a projektor egy kerékpáros áramfejlesztővel lesz összekötve, és csak akkor kap a működéshez elegendő áramot, ha a kerékpárokon tekernek – olvasható a Veol.hu oldalán.

  Az egyesület tervei között szerepel még a térségi e-busz idei kihasználása is. A busz tavaly nyáron érkezett meg Alsóörsre, de idén tavasszal már készen áll a bevetésre. Hétvégenként borjáratként szeretnék használni, a nyári szezonban pedig rendszeres strandjáratként közlekedne Alsóörsön, hogy az esti órákig autómentes és kényelmes közlekedési módot biztosítson a helyieknek és nyaralóknak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!