Boszorkányokkal találkozhat az év legkülönlegesebb napján

Február 29-én szombaton 9 és 18 óra között Boszorkány Szombatot tartanak a Lurdy Házban. Itt belevetheti magát a vásári forgatagba, feltárhatja a múltját és felfedezheti a jövőjét. Ezen a varázslatos rendezvényen több mint 3000 nm-en,155 kiállító hatalmas választékban kínál ékszereket, ásványékszereket, dísztárgyakat, szolgáltatásokat, valamint workshopokat.

A fotó illusztrációForrás: Gerhard Janson/Pixabay

A szolgáltatások között lesz tarot jóslás, sorselemzés, asztrológia, karmaasztrológia, számmisztika. A programokat színesíti természetgyógyászat, lélekgyógyászat, kineziológia, biorezonancia mérés, stresszszint-mérés és sok egyéb más. Tanácsadásokkal is várják a kilátogatókat, szín és stílus illetve smink témakörben, de képezheti magát önismereti tanfolyamokon, természetgyógyászati területen, részt vehet egyedi szappankészítő workshopon, fitoterapeuta képzésen, élményfestésen, jógaoktató tanfolyamon, meditációs- illetve natúr biokozmetikum-készítő workshopon is.

Mindeközben válogathat a kézműves lekvárok, szörpök, csokoládék, natúr biotermékek, táplálékkiegészítők között. Aki nem csak az ízekre vágyik, vásárolhat buddhista és tibeti ékszereket, indián díszeket és maszkokat, hangtálakat és hangszereket, ásvány-, gyöngy és különleges egyedi ékszereket.

A szolgáltatásokra ill. workshopokra a helyszínen lehet jelentkezni kedvezményes áron. Belépőjegy árak a helyszínen: felnőtt - 1 500 FT/fő, diák - 1 000 FT/fő, nyugdíjas - 1 000 FT/fő, 6 éves kor alatt ingyenes. További információkat az esemény Facebook oldalán olvashat.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek