A Star Wars és a Jégvarázs egy helyen - a hétvégén

  November 23-án és 24-én LEGO hétvége lesz az a budapesti Allee Bevásárlóközpontban, a programban a LEGO® Star Wars™ és a LEGO® Jégvarázs 2 kapja a főszerepet.

  Lego Star WarsForrás: aitoff/Pixabay

  A Star Wars rajongókat hatalmas mozaikfal várja, ahol az apró darabokból a Birodalmi Csillagromboló képe tűnik majd fel. Aki részt vesz az építésben mesterépítővé válik, sőt, egy oklevelet is kap, amit emlékbe hazavihet magával. A Jégvarázs kedvelőit pedig a mese kockákból karakterei várják, akikkel – a felépítésük után - egy közös képet is lehet készíteni.

  Az építésen kívül lesz a hétvégi programban kvízjáték, de egy jótékonysági programban is részt vehetnek a látogatók. Ehhez csak annyit kell tenni, hogy a megépített játékot ki kell posztolni a közösségi médiában, és a LEGO minden egyes ilyen poszt után egy készletet adományoz egy rászoruló gyereknek, olvasható az esemény sajtóközleményében.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!