A gyerekek ingyen síelhetnek az osztrák Alpok napsütéses oldalán

  Az osztrák Alpok napsütéses oldalán, Nassfelden található Karintia legnagyobb és legsokoldalúbb síterepe, ami egyben Ausztria TOP 10 síterepének egyike is. A 110 km hosszú sípályán a családok számtalan kikapcsolódási lehetőséget találhatnak, a pályákon kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek síélményben lesz részük.

  A síelők álma a nassfeldi pályákon siklaniForrás: Walkerssk/Pixabay

   A „Nassfeld Ski surprise – Gyerekek ingyen síelnek Nassfelden" csomagajánlat keretében 10 éves kor alatt a gyerekek szállása és síbérlete is ingyenes december, január és március meghatározott időpontjaiban.

  Az csomagot foglalók gyermekei rendkívül kedvezményes, már 31 Euro/nap áron kölcsönözhetnek sífelszerelést és vehetnek részt síoktatáson. A minden szombaton érvényes ajánlat szerint a 10 éves kor alatti gyermekek síbérlete 10 Euro/nap, családi síbérlet vásárlása esetén pedig a 3. gyermeknek ingyenes –  tudtuk meg a szerkesztőségünkbe eljuttatott hírlevélből. 

  A gyerekek ingyen élhetik át a síelés élményétForrás: Pexels/Pixabay

  A kicsiket Nassfelden több gyermeksípálya várja, a legkisebbeket a játékos BOBO-játszóház  szórakoztatja. Eközben a nagyobbak a snowpark pályáin, a freeride lejtőkön vagy a sebességmérő videópályán találkozhatnak. Aki a síelésen felül más téli programra is vágyik, korcsolyázzon a Weissensee vagy a Presseggersee tavak jegén, vegyen részt az esti szánkózáson, próbálja ki a sífutást, túrázást a gyönyörű téli tájban, vagy egyszerűen csak lazítson szállása wellness részlegén.
  Nassfelden sosem lehet unatkozni, itt minden nap történik valami új. Bővebb információkat a sípálya honlapján talál. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!