A közönség feje felett suhannak az artisták a Recirquel új produkciójában

2019. december 14. és 2020. január 5. között a Recirquel Újcirkusz Társaság az idei téli szezonban visszatér az év végi ünnepek hangulatát idéző produkciójával. A Kristály című előadás varázsvilága felnőtteket és gyermekeket egyaránt vár a Müpa épülete előtt felállított hatalmas, hólepte cirkuszsátorba, ahol a csillogó jégbe fagyott, bámulatos meseképek a közönség szeme láttára és közreműködésével kelnek életre.

A kép illusztrációForrás: Merio/Pixabay

A Vági Bence művészeti vezető által megálmodott alkotás klasszikus meséket megidéző története szerint Kristály-világ úrnője elvesztette hitét az emberi érzelmekben, ezért befagyasztja a világot, és csillogó, ám jeges falak közé zárkózik. A közönség és a fellépő művészek együtt keresik a szeretet melegségét, a fény reményét ebben a lenyűgöző illúziókkal és mutatványokkal teli térben.

A nemzetközi hírű, magyar újcirkusz-társulat ünnepi hangulatot teremtő előadásában a közönség testközelből csodálhatja meg az artisták lélegzetelállító mutatványait, sőt maga is a cirkuszi tér részévé válik.

A fejük felett, akár karnyújtásnyira suhannak el a Recirquel más produkcióiból már jól ismert artistái, akik ezúttal is külföldi és hazai vendégművészekkel, köztük Magyarország legbravúrosabb hip-hop táncosaival lépnek a jeges porondra.

Az előadásra kizárólag állójegy váltható, mert a produkció speciális, interaktív jellegéből adódóan a közönség annak teljes ideje alatt (kb. 50 perc) mozgásban van. További információkat az esemény Facebook oldalán olvashatnak. 

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek