Hamarosan csokit követelő, ijesztő lények lepik el a Ráday utcát!

Tudja mit történik, ha elhangzik egy gyerek szájából, hogy csokit vagy csalunk? A hagyományoknak megfelelően Nagy-Britanniában és Amerikában ezen az estén kicsik és nagyok egyaránt ijesztő jelmezeket öltenek magukra, a gyerekek pedig házról házra járva édességet gyűjtenek „Trick or treat!" köszöntéssel, mely magyarul annyit tesz: csokit, vagy csalunk! A zsákmányért cserébe pedig megkímélik a háziakat csínytevéseiktől.

A család minden tagja élvezni fogja a csínytevéstForrás: Ráday Utca - Programok és Fesztiválok/Facebook

Nálunk a halloweeni őrület még gyerekcipőben jár de ezért nem kell elutazni, mert Budapesten, október 26-án szombaton 16.00-19.00 óra között Csokit vagy Csalunk rendezvény lesz a Ráday utcában.

Ide minden kedves nagy és kis boszorkányt, rémséget, rémlényeket, zombikat, múmiákat, csontvázakat, Harry Pottereket és Batmaneket várnak sok csokival, édességgel, amit idén is egy-egy „szellemes" táskába tudnak majd gyűjteni. Egy darab Halloween-szatyor ára 1000 forint amibe annyi csokoládét, édességet gyűjthetnek majd a megadott helyeken, amennyit csak tudnak.

Ne felejtsék, ez egy olyan alkalom, ahol a család minden tagja jót mulathat! A további részletek az esemény Facebook oldalán találhatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek