Varázslények kelnek életre a Vajdahunyadvárban

A Vajdahunyadvárban interaktív kiállítás nyílt, A varázslények – Mesebeli küldetés címmel, mely november 3-ig hívja játékra és képzeletbeli kalandokra a látogatókat. A játék során a gyerekek és a felnőttek mesebeli küldetésre indulhatnak, sosem látott tájakat barangolhatnak be, miközben furfangos fejtörők és mitikus kihívások teszik próbára tudásukat és érzékeiket - derül ki a múzeum honlapjáról.

Forrás: mezogazdasagimuzeum.hu

A kiállítást járva feltárul előttük a mesék világa, megelevenednek a mítoszok és mondák legendás teremtményei. Ahogyan a szervezők írják, a küldetés teljesítéséhez bátor szívre, jó orra, éles szemre és biztos fülre van szükség, ám aki minden titkot kifürkész, annak a jutalma sem marad el.

Belépéskor a látogatók egy szöveges játékfüzetet kapnak, melynek segítségével lépésről lépésre kerülhetnek közelebb a célhoz. A több mint 1000 négyzetméteren megvalósuló kiállítás és játék megújult látványvilággal, egyedi installációkkal és rengeteg mesés felfedeznivalóval kínál izgalmas kikapcsolódódást. További részletek a múzeum honlapján olvashatók.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek