Ópusztaszeren a legjobb szórakozás eltévedni

  Kiránduljon egyet a Csillagösvény Útvesztő Öko Élményparkban, Ópusztaszeren. A Közép-Európában egyedülálló, labirintus tematikájú élménypark a környéken fellelhető természetes alapanyagokból épült fel, a sövényt kézi erővel alakítják. 

  Csak ügyesen: a 3,5 kilométer hosszú labirintusból nem olyan egyszerű kijutniForrás: Csillagösvény Labirintus Öko Élménypark /Facebook

  A sövénylabirintus 3,500 m hosszúságával Európa-rekorder. A labirintusok hossza, éppen annyi, mint a Mont Blanc magassága, azaz 4,810 m.

  A fűzfafonat-labirintus felejthetetlen élményt nyújt az eltévedni vágyóknak. Európa legnagyobb sövénylabirintusát a magyar történelem, földrajz, élővilág érdekes, játékos módon történő megismertetése teszi még izgalmasabbá. Az útvesztők logikai feladványok, népi- és gyermekjátékok világát kínálja a legkisebb gyermekektől kezdve az aktív idősekig. A kicsiket különleges, fejlesztő eszközökkel felszerelt játszótér és hatalmas számháború pálya is várja.

  Izgalmas feladatok és jó programok várják a kicsiket és nagyokatForrás: Csillagösvény Labirintus Öko Élménypark /Facebook

  A további részletekről a Csillagösvény weboldalán tájékozódhatnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!