Ez történik, ha valaki a Buckingham-palotában felejt egy kitömött játékmajmot

Az ötéves Savannah Hart családjával együtt látogatta meg a Buckingham-palotát. Minden mesés lett volna, ha a séta végeztével nem felejti ott játékmajmát. Ami, ha egészen pontosak akarunk lenni nem is az övé volt, hanem a játszócsoporté, ahova jár. Most épp neki volt alkalma hazavinni a kis közös kedvencet, Harriet-et. Savannah pedig magával is vitte egészen Londonig, ami elég nagy szó, tekintve, hogy a kislány Ausztráliából látogatott ide a családjával.

A kép illusztrációForrás: Royal Collection Trust / © Her Majesty Queen Elizabeth II/Todd-White Art Photography/Ben Fitzpatrick/Facebook

A sztori egyébként nem túl bonyolult. Miután a kislány a palotában felejtette a majmot, és otthon a csoportjában elmesélte, hogy mi történt, a nevelők nem sokat vacakoltak, hanem írtak egy levelet a Buckingham-palotába, hogy ugyan, nézzetek már utána kicsit az elnyűtt játékdarabnak. És így is történt.

Mivel fényképet is kaptak a majmocskáról, a játékállatot hamar megtalálták, és haza is küldték. Ám nem utazott egyedül, a palota személyzete ugyanis egy (királyi) kitömött játékkutyust is csomagolt mellé a hosszú útra, írja a Travel+Leisure.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek